Başlangıç ve Bitiş Tarihi
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Bölümümüz 11. Çukurova Üniversitesi Yükseköğretim Tanıtım Günlerinde...

Üniversitemiz, bu yıl 11’incisi düzenlenen Çukurova Üniversitesi Yükseköğrenim Tanıtım Günleri’ne katıldı. Ülkemizin dört bir yanından çok sayıda üniversitenin katıldığı 11. Çukurova Yükseköğretim Tanıtım Günleri, Ç.Ü. Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılan törenle başladı. Etkinlikte, üniversite tercihi aşamasındaki lise öğrencilerinin, seçmek istedikleri üniversiteleri daha yakından tanıması amaçlanmaktadır.

Çeşitli liselerden tanıtım günlerine katılan öğrenciler, üniversitemizin standına büyük ilgi gösterdi. Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ADANA BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem ERSOY başta olmak üzere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU ve üniversitemizin akademik personelleri, öğrencilere üniversitemizde açılacak bölümler hakkında bilgi verdiler.

Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Mümine KAYA, Arş. Gör. B. Melis ÖZYILDIRIM ve Arş. Gör. İ. Özge AKSU öğrencilere bilgiler vererek Bilgisayar Mühendisliği hakkında öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandırdı.