Başlangıç ve Bitiş Tarihi
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Öğrencilerimizden TÜBİTAK Proje Yarışmasında Bölge İkinciliği

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 2242 Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Proje Yarışması’na, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Mümine KAYA KELEŞ danışmanlığında Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf öğrencilerinden Ömer Faruk ÜNALDI ve 3. Sınıf öğrencilerinden Ömer AYANA, “Nearby: Konuma Göre İş ve Çalışan Bulan Mobil Uygulama” adlı projeleri ile Bilgi ve İletişim Teknolojileri kategorisinde yarışmaya başvurmuşlardır. Adana, Kayseri ve Malatya bölgelerinden yarışmaya başvuran projelerden 8-10 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılan Kayseri Bölge Sergisine davet edilen 50 projeden biri olan projeleri ile Jüri değerlendirmesi sonucunda Bölge İkincilik Derecesini elde ederek Bölge İkincilik Ödülünü kazanmışlardır.

Kendilerini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.